Personalepleje

Erhvervszoneterapi
- Personalepleje der betaler sig selv!


Moderne personalepleje
For erhvervslivet er det af stor betydning at have gode og dygtige medarbejdere, som kan og vil yde en helhjertet indsats for virksomheden og dens kunder. Tiden er inde til at tænke i helheder. Det handler om faglige kvalifikationer, men det handler også om fysisk og psykisk velvære, om et samarbejdsklima, der er præget at gensidig tillid og respekt, og hvor den enkelte føler, at hans eller hendes indsats bliver værdsat. Det handler om en god og aktiv personalepolitik. Kombinationen af zoneterapi, øre-akupunktur og massage er et godt og effektivt supplement til en moderne personalepolitik, et middel til personalepleje, og benyttes allerede af mange virksomheder - med fine resultater.

Mindre sygefravær
Alle former for arbejde - fra kontorarbejdet til det hårde fysiske arbejde - belaster kroppen og giver nemt små eller store skavanken Zoneterapi og massage som et tilbud i personaleplejen, har vist sig at give bedre velvære og mindre sygefravær. Mange virksomhedsledere har valgt at benytte sig heraf, og har erfaret bl.a. mindre sygefravær. Tilfredse medarbejdere og et godt arbejdsklima er en god investering, og fordelene er målbare.

Konkrete resultater ved brug af zoneterapi
Odense hovedpostkontor:
• Sygefraværet pr. medarbejder faldt fra 11,4 til 8,5 dage pr. år, hvilket indebar en besparelse på over 1 million kroner.

Ishøj kommune:
• På et opnåede Ishøj kommune et fald på 5000 sygefraværstimer svarende til ca. 600.000 DKK

Område øst Svendborg Kommune:
• 97,5 % opleve positiv effekt på deres primære lidelse og 77,5 % på sekundære lidelser. Medicinforbruget faldt med 27,5 % og sygefraværet reduceredes med 65,9 %

Landsdækkende undersøgelse på zoneterapien effekt på hovedpine:
• 81 % blev helbredt eller hjulpet. 19 % holdt helt op med at tage medicin.

Ditte Okkels Alici    Mølleparken 20     7080 Børkop    Telefon (+45) 76 40 15 80    Mobil (+45) 40 56 38 41
Copyright ©